Het vinden van mijn ware IK !

Ellen Pauli Zoals ik op 4 April 1965 op deze aarde kwam. Als kind zijnde had ik veel plezier en was meer buiten dan binnen te vinden. Op school had ik veel moeite om alles te volgen, vaak snapte ik niet wat iedereen nou bedoelde. Ik vond het maar onzin op school ,wat had ik nou aan alles wat ik leren moest. Voor mijn gevoel wist ik alles al wat ik moest weten. In die tijd begon de muur om me heen te groeien. De verplichtingen kregen meer de overhand en het spelen werd minder.    Dieren waren mijn passie en ging na de Middelbare school een cursus Dierenpension houder volgen. De stage in een Dierentehuis werd een vaste baan. Na een verkrachting en miskraam van de huisvriend van de beheerster heb ik mijn ontslag genomen. Ik was door deze ervaring erg terughoudend geworden. Daarna ben ik in een ander dierentehuis gaan werken en de dieren hielden me vrolijk. Ik leerde Sandra kennen en kregen de kans om een eigen Dierenpension over te nemen. Dat was hard werken zeker toen we een goede naam opgebouwd hadden. Het was 365 dagen bijna 20 uur per dag. Ik voelde dat mijn lijf anders wilde en ben allerlei cursussen gaan doen. Wat steeds net niet was wat ik zocht.            De omslag kwam toen ik in contact kwam met Irisea Barkhuysen. Door de Diamant licht bewustzijn opleiding viel de dikke muur om me heen. Na de opleiding was er een reis naar Sedona die Irisea en Barbera Korte organiseerde de City of Light. Ik voelde dat ik mee moest met die reis ,maar was midden in een vakantie dus heel druk in het pension met veel dieren. Onmogelijk om mee te gaan ,dus uit mijn hoofd gezet. Het liet me niet los wat ik ook probeerde. Het was zelfs zo erg als ik mijn computer aanzette kwam Sedona in beeld. De hele reis kon niet dus vroeg ik of ik later kon komen. Was niet gebruikelijk ,maar het kon.                                                                                                                                                      De reis begon. Na de vliegreis met de shuttle naar Sedona. Op de grens van Sedona zei iemand Welcome Home!           Er Was niemand in de Shuttle te zien!!!!                                                                                                                               Tijdens de reis kwam ik mijn eigen energie tegen echt Home!                                                                                            Thuis gekomen bleek dat de energie die ik voelde als Home Midden Aarde was en dat ik daar vandaan kom. Ook kreeg ik mijn naam door Elayna Argatha, Menig proces volgde en het werk ging door. Er volgde nog 2 reizen naar Kauai en naar Glastonbury.  Na deze reizen bleef ik een zoekend gevoel houden. Heb de opleiding Diamant Heart Awareness   gedaan en kwam weer een stuk verder bij wie ik was.                                                                                                                     Voor het overlijden van mijn moeder zei ze tegen mij ga door met waar je mee bezig bent Elayna . Elayna de naam die ik je geven wilde maar niet mocht. Ik heb er niet bij stil gestaan wat ze zei dat kwam later toen ze al een tijdje er niet meer was. Door het werk op het pension en het niet luisteren naar wat mijn lichaam aangaf heb ik mega veel energie weggeven en niet ontvangen,gevolg zoveel lichamelijke klachten dat ik bijna op was. Nu het pension verkocht is kan ik weer leven en zijn wie ik ben. Mijn lichaam weer de kracht geven om aan de wereld een voorbeeld te zijn hoe het eens was en hoe de mensen dit kunnen leven in hun eigen zijn.

Mijn Missie is nu nog duidelijker en nog sterker. Midden Aarde dat wat er altijd geweest is maar door de mensheid verdrongen is. Je ware zelf zijn.  Alles wat op deze aarde is is een creatie van de mens. Door alles wat we leren worden onze cellen geprogrammeerd voor de 3D wereld. Door je lichaam weer te vullen met licht en weer je ware zelf te ontdekken zal je merken dat alles wat je geleerd hebt eigenlijk een story is en door deze story al je cellen je ware ik kwijt zijn.             Gelukkig is dat weer te herprogrammeren.  Al is dat geen makkelijke weg. Door het licht weer te activeren in mijn lijf en bewust te worden van wie ik ben en waar ik vandaan kom kan ik staan voor mijn missie hier op Aarde. Stukje bij beetje worden mijn cellen weer geprogrammeerd naar hun oorspronkelijke staat.  Wat als gevolg heeft dat mijn lichaam weer compleet is. Eerst was het de verbinding tussen buik en hart en wilde ik het hoofd er niet bij hebben, nu voelt het weer oke en kan het hoofd weer de vertaler zijn van de woorden die gesproken mogen worden. Al is de toekomst zonder woorden en meer telepathisch te communiceren. Nu voelt het om echt te staan,  te staan in een wereld die zo mooi is en zo om hulp vraagt. Nog nooit tevoren voel ik me zo verbonden met de Aarde, Universum en Midden Aarde. Alles in evenwicht. En dat dankzij de Joint Vision of Humanity. De plek waar ik kan zijn, kan staan, thuis kan zijn en vooral plezier kan hebben. De plek waar je ontdekt wat je kracht is ,wat je missie is ,maar vooral waar het licht schijnt en de JOY is!!!                             Lieve mensen dit is mijn “Story”over hoe ik mijn ” True North” weer gevonden heb en nog verder zal gaan.                    Voor nu Much Love Elayna

Home is Where the Heart is !!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s