Dag 3 in Engeland

Na een nachtje in de auto geslapen te hebben (nou ja slapen) zijn we om 5 uur vertrokken naar New forrest national park Picket post gegaan.daar bij klein kerkje ontbijt op gegeten. Toen door naar Burley daar hebben we geluncht en naar Ringwood image image image image imagedoor de stad gelopen en Dyarka uitgelaten op verboden terrein hihihi. Ellingham was middeleeuws kerkje hebben de mooie weggetjes gereden waar de paarden en koeien gewoon loslopen en kijken of ze niet een tuin kunnen plunderenšŸ˜œ.door naar Salisbury de stad bekeken en de kathedraal en Dyarka had alle aandacht!!. Gelukkig had ik gister B&B gereserveerd blijkt vlak bij Stonehenge te zijn, dus morgen eerst Stonehenge dan naar Glastonbury!!! Op naar de TOR!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s