Dag 5 in Engeland

imageimageimageimageimageimageimageimageimageVanuit de B&B op weg naar Chalice Well. Alle mooi plekjes weer gezien. Het witte water en rode water weer geproefd. Daarna nog even de stad in om wat te eten. Terug naar B&B om Dyarka en de drum te halen om naar de Tor te gaan. Pff was zware klim met grote drum . Was de moeite waard , waren mensen die graag mee wilde doen, ook die het veel lawaai vonden. Er kwam 2 jongeman heel snel naar boven. Wat bleek hij had beneden aan de voet van de Tor al gehoord dat er gedrumt werd. Alleen hij wist niet dat het een Pow WoW was. Hij had zelf ook veel Pow WoW gespeeld.Toen we terug wilde gaan wou Tjir de drum dragen. Hij heeft hem tot de deur gedragen. Terug bij B&B ging Sandra nog even terug naar Chalice Well. Dyarka heeft nog even wat spring water gehaald Emmy is het bedtijd. Morgen op naar Wooden Basset.

tot morgen Much Love Elayna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s