Dag 7 in Engeland

imageimageimageimageimageimageVandaag de witte paarden bezocht. De eerste foto is een zoekplaatje . Als je goed kijkt zie je Dyarka die verstoppertje speelt( beestjes zoekt hihihi) Het bekendste paard van Uffington doen we vd week. We hebben er 6 vd 9 gezien . Op de weg naar de laatste die we wilde bezoeken kwamen we in een bleu wood uit. Stond vol met wilde hyacinten en een energie zo fijn . Echt elfen bos. Was zon fijne zuivere energie gewoonweg heerlijk.  Hoop dat jullie mee genieten van deze energie!! Hebben heerlijk gegeten bij het restaurant bij ons huisje en de eigenaresse heel vriendelijk en Dyarka kreeg zelfs ook nog wat ! Echt Top!!

Voor nu slaap lekker en tot morgen!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s