Dag 8 in Engeland

imageimageimageimageimageimageimageVandaag zijn we eerst naar Uffington gegaan om daar het witte paard te bezoeken. Na het paard en kasteel van Uffington hebben we de reis voort gezet naar Marlborough om naar Merlin Grave te gaan. Daar aangekomen mochten we toch doorlopen het was vakantie dus mocht het wel alle gebouwen waren dicht. Merlins Grave van beneden af gevoeld. Voelde heel goed ook mijn magic wand reageerde. Op het college terrein kwamen we ook het Witte Paard dat we gister niet konden vinden.  Onze vriendin Eileen is ook in Engeland en blijkt 10 minuten van ons af te zitten dus hebben we vanavond gezellig gegeten . Onderweg nog even bij het laatste witte paard van Whiltshire gestopt cherhill Horse. Morgen staat Avebury op het programma hebben we 3 dagen voor lekker relaxed de stenen voelen !!

Much Love Elayna en tot morgen😘😘

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s