Dag 9 In Engeland

imageimageimageimageimageimageimageimageVanochtend op naar Avebury. Eerst naar museum en tuin daarna naar de stenen. Was weer mooi en waren her en der het gras aan het repareren. Dyarka vond het enig allemaal schaapjes en veel schapenpoep en dat is toch lekkerrrr!! Na de stenen nog ff naar het winkeltjes gegaan altijd leuk. Daarna  via sluiproute die ik nog vd vorige keer kende naar Windmill Hill, door naar de The Sancuary. Was heel mooi gezien hoe de paden overal liepen echt gaaf. Nog even Long Barrow aangedaan en weer zoals altijd mooie foto’s gemaakt. De energie was heel fijn.  En voor de liefhebbers op de terugweg van Long Barrow naar de auto zagen we een mega moois bij Silbury Hill in de lucht!!!! Yess!! Cool !!   Nog wat boodschappen en toen naar ons huisje terug.  Nu nog mooie graancirkel en het is compleet. Morgen naar Silbury Hill en zien wel wat de rest vd dag brengt!

tot morgen Much Love Elayna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s