Dag 10 in Engeland

imageimageimageimageimageimage
Vandaag zijn we vroeg naar Silbury Hill gegaan. Heel voorzichtig naar boven geklommen om de berg niet te beschadigen, want officieel mag je er niet op. Voelde goed , maar voel er een grote leegte. Iets dat mist. Al wel wat minder dan 3 jaar terug maar toch. Na Silbury Hill nog keer Naar Long Barrow. Voel heel sterk de Giants daar ! Als Sandra daar is is ook weer stuk rechter hihihi. Giant is Home.  Het was fantastisch weer en zijn nog naar Lacock Abby gegaan . Het plaatsje Lacock is echt heel oud . Vandaar dat Harry Potter er op genomen is. Was er al een keer geweest en Dyarka mocht de Abby niet in na seizoen wel. Hij heeft genoten in de zon en kreeg alle aandacht van iedereen! Zijn dag kon niet meer stuk nou ja nu is hij Total los hihihi. Morgen gaan we naar de graancirkel die vannacht gelegd wordt😜. Kan nog net voor we vrijdag weer op huis aan gaan . Tot morgen en wie weet als het ophoud met stormen dat we vannacht naar Long Barrow gaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s