Dag 11 in Engeland

imageimageimageVandaag de laatste dag . We zijn eerst naar Manton gegaan om de graancirkel te voelen je mocht er niet in! Raar want er loop voetpad dwars door zijn graan heen en vlak langs de graancirkel. Heb hem een beetje op de foto gekregen, je kon de energie op afstand voelen blije rustgevende energie! Na de cirkel op naar Devices de stad door was markt. Na Devices hebben we nog even een Rhododendron tuin bekeken Bowood bij Calne. De eigenaar heeft zijn tuin opengesteld voor publiek . Al in 1800 is er begonnen met Rhododendron te planten veel zijn al meer dan 100 jaar oud en staan ook nog struiken die nergens meer voor komen. Na boodschappen naar huisje terug. Nu inpakken en morgen ochtend terug.

Leuk dat jullie de reis volgde . Much Love Elayna😘

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s