28 /8/2015 weekje Duitsland

imageimageimageNa een regenachtige dag en nacht zijn we vertrokken richting Heidelberg. Eerst bij Erpel gestopt en de berg beklommen om zo bij een gedenk plaats te komen! In het bos voelde je nog de aanwezigheid van de soldaten. Wat gegeten en weer verder! Op naar Lorelei ! Bij Lorelei aangekomen zagen we een beeld wat beetje triest was! Op deze manier zoals ze erbij zit zal ze nooit schipper afleiden ! Na Lorelei camping zoeken! Gelukt moesten 3 km over een zeer smal weggetje omhoog ! Aangekomen bleek het een Natuurcampnig te zijn ! Erg mooie camping en erg rustig!

morgen weer verder!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s