29/8/2015 weekje Duitsland

imageimageimageimageimage imageOp weg naar Heidelberg. Half 3 op de camping aan gekomen! Even wat gezeten en zijn op de fiets naar Heidelberg stad gefietst zo’n 20 minuten vanaf de camping. De brug die er ligt lijkt oud maar is hij niet . In 1945 is hij na vele bombardementen ingestort. Het kasteel dat boven op de berg ligt is grotendeels ruïne .Nadat we de stad bekeken hebben even wat gegeten! En weer terug naar de camping! Daar wachten familie zwaan op wat eten! Na ons bezocht te hebben gingen ze naar de overkant waar ze ook eten kregen!

Tot morgen!

Much Love Elayna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s