1/9/2015 Weekje Duitsland

Vandaag naar Trarbach geweest naar een Buddha museum ! Ze hebben daar 2000 verschillende Buddha’s  van klein tot groot en hele oude! De oudste is van 130 jr voor Chr  , de Bolbuik Buddha is geen echte verzonnen door de Europeanen als souvenier!

regent nog steeds en zijn nu in Sangt Aldemunt image image image image image image image image image image image image image image image image image image imageaangekomen daar blijven we de nacht! De kerk van 1144 was helaas dicht ! Wel oude huizen gezien en oude was plaats.

Morgen weer verder! Tot morgen

Much Love Elayna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s