3/9/2015 Weekje Duitsland

image image image imageimage image image image image image image image image image image image imageVanochtend van de camping naar parkeerplaats vlakbij konden we wel staan plaats genoeg zei Sandra. Op naar het kasteel Marksburg in Braubach! We zijn gaan lopen zo’n 20 minuten door het bos! Net op tijd voor de rondleiding. Ze verkochten er ook hele oude geschriften maar trok mij niet zo. Het kasteel is van de 12 eeuw! Heel moeilijk toegankelijk altijd bewoond geweest en altijd goed onderhouden. Ook enige kasteel wat tijdens de oorlogen heel gebleven is! Hele oude werktuigen meubilair ect! Was de moeite waard! Dyarka zat weer heerlijk in zijn rugzak en heeft grotendeels geslapen tot erfenis van een ander hondje wat ook mee was die wou ook wel in een rugzak😜! Terug bij de camper was er iemand die erg boos was dat we de camper daar neer gezet hadden als we niet direct weggingen kregen we 50 euro boete ! Dus wij snel weg op naar laatste slaapplaats in Duitsland! In Straelen-Herongen vlak bij de Nederlandse grens! Nog wat gegeten en morgen ochtend op naar Laag Keppel!

tot de volgende reis!!

Much Love Elayna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s