Aangekomen in Phoenix

Woensdag 1 juni zijn we om half 5 s’ochtends door Leon naar Schiphol gebracht. Om 8 uur vertrok ons vliegtuig😉  Deze vlucht verliep goed met iets vertraging. We moesten daardoor behoorlijk tempo zetten om ons vliegtuig naar  Phoenix te halen😱. Gelukt met de veters nog los van de schoenen stonden we in de rij om aan boord te gaan zonder water  daar hadden we geen tijd meer voor. Veel turbulentie bij opstijgen waardoor Sandra bijna onderuit ging en heel beroerd was. Gelukkig reageerde ze op de energie die ik haar gaf en heb direct water gevraagd. De hele vlucht naar Phoenix was geen pretje. Met landen ging het weer mis ging net goed anders hadden we een vies vliegtuig 😖 . Op naar het hotel waar een mooi zwembad met Spa ons tegemoet lachte. Mooie grote kamer . Ff lekker gezwommen en Vd Spa genoten terwijl Sandra ff de oogjes dicht heeft gedaan. Echt Amerikaans gegeten geen zin om ver te lopen. Morgen om 1 uur kunnen we de camper ophalen. En dan begint de reis echt. Hieronder paar foto’s van vandaag.

Tot snel Much Love Elayna en Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s