Angel Valley

Gister om 12 uur vertrokken uit hotel om de camper te halen. Die mochten we om 13.00 uur halen. Nog wat boodschappen en op naar Angel Valley. Kwamen midden in de spits terecht en om 18.30 aangekomen op Angel Valley. Beetje later dan de bedoeling was. Maar leuk en mooi gesprek met Micheal en Amayra.                                                             Vandaag 3/6 vroeg op berg van Aards engel Uriel beklommen en de laatste meter nog net ervaring met een kaktus. Daarna het het terrein van Angel Valley bekeken. Het labyrint gelopen en nog veel meer. Tot ff afkoelen in de Oak Creek heerlijk.   Nog ff wandeling gemaakt gegeten en nog tijd doorgebracht met Amayra en Micheal.  Nog ff blog en dan oogjes dicht. Morgen staat Montazuma Well op het programma .  Tot morgen!!!

foto 1,2en3 ons tijdelijke huis.                    Foto 3,4en 5 berg van Uriel                            De rest is in Angel Valley

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s