5Juni Angel Valley

Hier is hij weer!!

Gister zijn we s’ochtends vroeg na de meditatie met Micheal en Amayra naar Montezuma Well geweest . Was weer ff Home! Ook daar hebben we weer een mooi verbinding met de natuur mogen en kunnen maken. Voelde fantastisch .Ook de Long Horned Owl was heel relaxed een uil die zich niet zomaar laat zien en ook niet gezien wil worden bleef voor ons zitten en mochten hem op de foto zetten!  Zeer bijzonder werd er door de mensen van Montezuma gezegd dat gebeurt nooit! Erg trots dat hij op de foto wou en toe keek . Na deze beleving zijn we naar Montezuma Castle gegaan een plek waar de Hopi Indianen in de rotsen geleefd hebben. Daar kon je de energie nog voelen en zelfs als je intuinde de mensen er zien lopen er werken allemaal samen !!!. Daarna op Angel Valley afgekoeld in de Oak Creek.

Vandaag zijn we naar de Grant Mother tree gelopen en ook hier kwam een mooi kadootje van een buizerd. Ook hij bleef zitten en keek wat we deden ik zei hem dat we de boom gingen bezoeken en hij bleef zitten. Op de terug weg had ik een behoorlijke prikkende stekel in mij en Sandra vond op dat moment een beet Vd Buizerd! Hij was inmiddels verhuisd naar een hogere rots en keek ons na en bedankte ons voor het bezoek! Hoe mooi is dat!! Het wordt weet heel heet hier en blijve n op het terrein ff rust voor Sedona.

Tot de volgende keer wanner er weer internet is!

Huisje van Montezuma Well. Contact punt van Midden Aarde.                                        Grot Montezuma Well,                                  Rots formatie                                                  Hagedis.                                                                   En foto van uil in de verte foto van dichtbij komt nog😉,                                                        Foto’s bij Grant Mother tree ! Ook hier vogt nog foto Vd buizerd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s