6juni Sedona

Hi Lieve lezers

Vandaag afscheid genomen van Amayra en Micheal 2 zeer speciale mensen met een mooie plek Angel Valley! Voor we weg gingen nog een Inner Earth plek gemaakt met het teken en energie van Inner Earth !We wensen deze prachtige mensen heel veel mooie connecties toe! Om 8 uur vertrokken naar Sedona. Eerst richting Dana Ross gegaan . Even lekker gekletst en daarna naar de City of Light gegaan. Was erg druk met zwemmende mensen . Was vandaag 43graden Celsius. Via de Baldwin trail terug naar de camper . Boodschappen gedaan en op naar de camping. Blijkt de camping te zijn waar we verbleven met het retreat van Iris en Barbara.                            Na de verkenning van de camping naar de winkels gelopen. Ijsje op de terugweg en zorgen dat we voor 22.00 uur camper verduistert hebben er mag namelijk geen licht meer naar buiten schijnen tot 7 uur s’ochtends en moet ook stil zijn!            Morgen naar Catreadral Rock en Dana voor de Medicine Wheels!                                         Tot morgen dan maar weer !!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s