Sedona 7 juni

Hi iedereen😘

Hier wat we vandaag gedaan hebben. Vanochtend zijn we naar Cathredale Rock geweest . Camper bij de Baldwin trail gezet aan de Oak Creek . Bijna boven geweest laatste stukje was te zwaar . Was weer mooi. Terug hadden we bedacht anders te lopen. Nou dat hebben we geweten. Kwam geen eind aan en kwamen aan de andere kant uit hihihi. Pfff heel heet . Om 12 uur waren we bij de weg en hebben Dana gebeld die heeft ons op gepikt. Eerst wat gegeten in de camper en naar Dana gelopen. Hij zou ons zijn Wheels uitleggen. Intussen 30 en krachtig en mooi!! Hebben ervan genoten!!! Veel in het lichaam gebeurt en nog bezig. Heerlijk! Rond half 4 richting stad om een oplader voor de foto toestel batterijen te halen. De onze doet het niet hier😖. Gegeten en terug naar de camping.                                                               Njoy en tot morgen.

foto 1 T/m 5 is Cathredale Rock                      De rest de Wheels van Dana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s