Sedona 8 juni

Hi allemaal

Vandaag begon de dag met een fikse wandeling naar een speciale steen van Midden Aarde tegen over Bellrock. Geleden aan de Slim Shady  trail naar Made in the Shade trail. We hebben op de steen gezeten waar de Midden Aarde sterk vertegenwoordigt is. Terug zijn we via de Slim Shady trail gelopen. Een wandeling van 3 uur!  Terug op de camping zijn we naar de Creek gegaan . Hier niet diep. Daar kwam een mooie reiger ons vergezellen.veel groter dan in Nedreland. Nu ff rust en morgen weer verder!

Njoy Much Love Elayna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s