Sedona 9 juni

Hi lieve vrienden

Vandaag zijn we met een wandeling begonnen op AirPort Sedona. Bleek een advanced wandeling te zijn hihihi. Eerste stuk ging goed met wandelen laatste stuk heb ik ff stapje terug gedaan en tempo terug genomen. Het was een gave wandeling met mooie afgronden maar ook met mooie poorten waar je zo in een andere demensie kon lopen. De kraaien waren ook aanwezig.Na deze mooie wandeling zijn we naar de Stupa Buddha waar je 3 maal omloopt en dan een wens doet. Sandra heeft erom gelopen voor mij was er zijn genoeg!geweest daar kwamen we soort patrijsje met jongen tegen !! Vanuit daar hadden we ook uitzicht op de Coffee Pot Mountain en de Thunder Mountain. Nog ff wat boodschappen gedaan en op naar de Oak Creek bij de Cathreadral Rock de City of Light!  Heerlijk ff lekker af koelen en gezwommen ! Was een mooie dag veel gedaan op eigen tempo!

Eerste 3 foto’s vanaf AirPort Sedona gemaakt. Helaas iets niet op volgorde maar boven aan nu de Stupa met Mountains op achtergrond 2 foto’s  dan foto van de Cathreadral Rock en dan de AirPort foto’s . Het is zoals het is dus goed zo!  Tot morgen weer!

image.jpeg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s