14 juni Flagstaff

Hi Allemaal

vandaag dan richting Meteor Crater geweest . Wauw wat een energie van de aliens. Hier voelen zich echt thuis. Was mooi om te beleven ook hoe zo’n Meteor eruit ziet en voelt. Voor we bij de crater waren zag ik al allerlei lichtflitsen richting crater gaan gaaf! Na de Crater zijn we naar een gebied gegaan waar allemaal versteende bomen liggen. Dit is een heel bijzonder gevoel. Ook zo mooi hoe zo’n versteende boom er van binnen uit ziet . Op een Vd laatste punten Vd route lagen stenen waar ook tekeningen op staan zeer mooi in zijn eenvoud zo moeilijk doen wij om wat op te schrijven. Ook hier was een mooie energie. Ook van Midden Aarde!! Geniet ervan !! Hier werd ook weer duidelijk leef in eenvoud en maak het je niet zo moeilijk!!! Njoy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s