Flagstaff 14 juni

Vandaag rare dag eerst moeten we naar de garage want de water afvoer lekt. Tot half 2 daar mee bezig geweest en wilde nog naar de Meteor Crater maar eindigde bij de Sunset vulcano crater. Sandra ging nog omhoog ik bleef beneden en ging lekker bij een boom staan de energie voelen van het gebied . Hoorde achter me voet stappen en dacht dat het mensen waren toen ze dichtbij waren bleek het wat anders te zijn nl. een Mexicaanse wolf zeer zeldzaam. Hij had mij niet gezien en liep verder voor ik mijn foto toestel kon pakken was hij te ver weg . Ik heb genoten van dit mooie dier dat in alle rust langs liep!  Foto’s Vd wolf heb ik van internet gehaald!

This is my day!!!image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s