Grand Canyon

15 de zijn we na de boodschappen naar de camping gegaan . Natuur camping zonder enige aansluiting,maar met coyotes of wolven om de camper snachts . De Gand Csnyon even verkent . De 16 de hebben we de trail naar beneden naar het Ooh Aah point gevolgd . Gaaf maar heel stijl . Helemaal naar beneden niet gedaan . Verder de boven kant bekeken via de shuttle met op ieder uitkijk punt een stop. Daar ook de Condor gezien die een nest heeft met jongen. Vandaag de andere trail naar beneden gedaan ook zeer gaaf kwamen ook de muildieren tegen die de bevoorrading naar beneden bracht. en daarna de rest Vd bovenkant bekeken. Rest volgt zo ook meer foto’s . Nu weer verder 😜

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s