Antelope Canyon

19 Juni zijn we s’ochtends naar the Hanging garden geweest. korte wandeling . Het wordt zo genoemd om dat de planten onder de rotsen hangen. Onderweg wat hagedisjes gezien , het was bijzonder te zien hoe de planten toch het water uit de rotsen kunnen halen. rest vd dag gerelaxed tot 4 uur. We konden nog met een tour mee naar de Upper Entelope Canyon. Met een omgebouwde pickup gingen we met 12 man naar de Entelope Canyon. Wij waren de laatste groep.   De Canyon zijn geen woorden voor zo indrukwekkend. Zie de foto’s.                                                              Vandaag dachten we de lower Canyon te doen ,maar bleek toch de upper te zijn. Hier hadden we maar groepje van 4.. Was zeer mooi de reisleidster vroeg of ze mijn telefoon mocht gebruiken. Nou daar staan de mooiste foto’s op hihihihi. We zijn na de Entelope Canyon richting Bryce Canyon gereden waar we om 5 uur aankwamen op de camping. Morgen de Canyon bekijken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s