Bryce Canyon

Hi Lieve allemaal

Vandaag naar Bryce Canyon geweest. We konden met de regenboog Tour mee. Was heel mooi de gids/ buschauffeur legde alles heel goed uit over het land en natuur . Daarna zijn we zelf nog een Navade trail gedaan ver naar beneden de canyon in. Voelde heel goed ook hier voelde je de connectie tussen alles verankeren . Nog bij Fairytail canyon gekeken . Morgen gaan we naar een speciaal plekje aan bevolen door onze Indiaanse gids van de Antelope Canyon en gaan dan weer verder naar wat trekt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s