Capitol Reaf NL/ENG

Hi Allemaal/Hi Friends

Over the high way 12 up to Capitol Reaf. We stoped at Mosscave were a river was that was made in 1890 digged by hand. It is the water for Bryce and is 10 mijl long. After that we stopped at Escelante on high way 12. Sandra did a walk and I went into the water. Then up to the camping at Capitol Reaf No electricity so very cuiet.Very beatiful walks . Also we say walpaintings and the most important piece was missing. In the rocks was a piece of rock that was put in to close the door to Inner Earth. The drawings also let you see that Inner Eaerth is real.Capitol Reaf is a city of Rocks but in the rocks is also a city of Inner Earth.On june 24 we left early it is a long way to Moab. We did 1 stop to see other wall paintings but this one has no story like in Capitol Reaf. The rest of the day we spent on the camping. Tomorrow early up because it will be warm again.

Over de high way 12 naar Capitol Reaf. Gestopt bij Mosscave . Een mooie waterval. Deze rivier is de water toevoer van Bryce in 1890 gegraven 10 mijl lang.Daarna de highway 12 bij Escelante gestopt. Sandra gewandeld en ik lekker in het water. Toen door naar de camping in natuurpark Capitol Reaf. Natuurcamping dus geen internet en stroom.Mooie wandelingen gemaakt.Ook kwamen we en punt tegen waar rots tekeningen waren.Een punt weer de tekeningen duidelijk aangaven dat Inner Earth bestaat. Ook was er in de rotsen een rots in gezet om een toegang ye verbergen. Wel heel toevallig dat het belangrijkste stuk van de tekeningen mist.Capitol Reaf al een rotsen stad op zich waar een stad  in zit Inner Earth vlak bij de opper vlakte.Op 24 juni vroeg vertrokken om een plaatsje op een camping te vinden. Een heel stuk rijden door de dessert.Ook hier waren rots tekeningen maar niet zo duidelijk met boodschap, wel erg oud ook hier hebben mensen er hun naam bij gezet grrr. Rest van de dag rust gehad op de camping, morgen vroeg op wordt weer warm .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s