Arches 25 juni/june 25

Hi vanuit Arches

Vandaag naar Nationaal park Arches. Was bijzonder. Tot tegenstelling van Capitol Reaf zijn deze bergen van zachter steen en bevatten ze meer water. Onder Arches licht een hele zee met water. Onder Capital Reaf ligt Agartha en onder Arches de zee. Was heel mooi, vanavond zijn we nog terug geweest voor de zonsondergang! Ook dat had wat. Op de terug weg een mega slingerweg naar beneden reed er een hele stoet auto’s achter me aan hihihi ik ging niet hard. Was een gaaf gezicht al die lichtjes die van de berg naar beneden komen😜. Morgen Canyonland!

Tot morgen.

Hi friends

Today we went to Arches . It was very different than Capitol Reaf. Under Capital Reaf in Inner Earth is Agartha. And under Arches the Sea. The Stones in Arches are Much softer and Much more trees. It was Great . In the evening we went back for the Sunset. When we went back there were a lot of cars behind me. That was a great view al those light comming down from the Mountain. Tomorrow to Canyonland.

Till tomorrow

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s