Canyonland 26 juni/ june 26

Vandaag waren we in Canyonland. Ook zeer mooi en toch weer anders! Mooie hike gedaan . Ook weer zeer bijzonder. Daarna naar Dead Horse Point State Park. Een park met verhaal. Eind 1800 hadden cowboys een kudde wilde paarden een kloof in gedreven waar ze de goede uit haalde en normaal de andere los lieten deze keer niet. De paarden overleden van de dorst. Een andere legende is dat het park de naam kreeg omdat op Dead Horse point een paarden silowet in de bergen zit. Nou ja wat is waar!  Morgen naar Zion.

Today we went to Canyonland . It was great and very Beautiful . We did Some hiking. After That we went to Dead Horse Point State Park. They say That late in 1800 cowboys a lot of horses  drive in a clif on the Mountain . They took the best horses with them and normaly they let the others go but This time not and they horses died. The other story is That on Dead Horse Point in the Mountain a Horse silowet is. So what is the real story! Tomorrow to Zion.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s