Cedar Breaks and Zion

Hi Allemaal                                                  Gister voor we op pad gingen zijn we nog bij Moab bij rots tekeningen geweest, dat hebben we geweten. Aanval van vele muggen😖 nu nog last van! Was wel de moeite waard . Daarna naar Cedar Breaks gereden vlak bij Zion. Lange rit. Eerst camping gezocht een hele mooie natuur camping. Mooi park klein vergeleken bij de andere. Beren niet gezien wel gehoord ook sporen gezien . Vanochtend vroeg vertrokken naar Zion Canyon. Mag je niet zelf rijden alleen met shuttle. Heel anders dan de rest . Sandra nog wandeling naar boven gemaakt ik langs het water . Morgen gaan we heel vroeg nog een hike doen . Zion is heel druk . Daarna gaan we richting Las Vegas om zo naar de kust te komen.

Hi Friends

Yesterday before we went to Cedar Breaks we stoped nearby Moab to see the drowings of the Indians. We were atacked by the muskitos 😖 But it was Beautiful . After that we went to Cedar Breaks nearby Zion. Long drive. First we looked for a campground and found in nearby the park.An nature campground! An Beautiful park but small. Bears we didn’t see but I heard them and we say the foodprints of the bears.This morning we went up to Zion . You may not drive in the park by yourself but use the shuttle. Sandra did a walk upstairs and I down at the water. Tomorrow we do early a hike in Zion Canyon and than go up to Las Vegas to go to the coast Road . Red Woods and Mount Shasta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s