Las Vegas/ Sequoia Nat. Park

Van Zion vertrokken naar Sequoia Nat.Park. Een stop in Las Vegas om te eten en door gegaan naar Barstow. Gisterochtend vroeg vertrokken uit het woestijn klimaat naar Sequoia Park. Eerst het park aan het begin bekeken wat nog onder het echte park ligt. De weg er naar toe was al fantastisch veel haarspeldbochten en erg omhoog maar de omgeving maakte alles goed. Aangekomen bij de 100 Giant Trail vonden we ook een camping . Natuurcamping. Eerst de camper weggezet en toen naar de 100 Giants. Wauw wat zijn die groot vergeleken met die op Rhederoord. Wel veel andere bomen dood vanwege de Beetle kever die eens in de 10 jaar actief wordt. De Sequoia vinden ze niet lekker dus die blijft ongedeerd. De volgende ochtend vroeg op pad naar het officiële Park het toeristenpark. Ook hier weer net zo’n weg als gister. Gewoon weg fantastisch. Ook hier  hele oude grote reuzen. In dit park staat de sequoia met de grootste omvang Vd wereld. We hebben hem op afstand bekeken hij had het al zwaar genoeg met al die toeristen. Op zoek Nasr camping in het park kwamen we 2 hikers tegen . Ze waren al vanaf april aan het lopen en gaan door t/m oktober . Ze lopen het Pasific Crest Trail door Amerika. Helaas campings vol. Camping net buiten het park nog volop plek. Van de bergen naar het bos en nu naar de beestjes😉

We left from Zion up to Sequoia Nat. Park. We make a stop in Las Vegas to eat something and went to Barstow. There we had a campground. Next day we went up to Sequoia Park. First the park before the Nat. Park. The way up was realy beautiful heard to drive but great. Near by THE trail of 100 Giants we found a campground. Put THE RV on his place and went up to the 100 Giants. So big and old , the trees in the Netherlands are about 1/3 of the trees here. Next day up to the Natioana Park Where al toerist go. In This park is the biggest Sequoia of THE World. We looked from a distance at him . He had to handle a lot of toerist. Looking for a campground in the park we met 2 hikers they were hiking from april till oktober. The Pasific Crest Trail in Amerika. We have a campground Just after the park. So first Mountains than trees and now up to the animals😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s