Yosemite Nat. Park 2 juli/ june 2snd.

Vandaag in Yosemite Nat. Park aangekomen. Na ruim een uur in de file gestaan te hebben konden we het park in. Alle campings vol staat al bij de ingang. Met de camper park door en kwamen een soort openlucht museum tegen. Hier staan de paarden opgezadeld en wel in de wei/bak. Heel appart hier vervoeren ze de paarden ook met alles erop en eraan. Natuur machtig mooi. Morgen ochtend heeeeel vroeg gaan we erheen en in het park met de shuttle verder. Hopen dat er morgen plekje is op de camping in het park. Vroeg oogjes dicht en morgen vroeg op!

Today at Yosemite Nat. Park. A lot of people want to go in . We waited more than an hout to get in the park. The museum was very Beautiful. The nature is wonderfull . Tomorrow we go very early to the park en with the shuttle the park in and hope there is a spot on the campground voor us.So early to bed and tomorrow early up.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s