Yosemite park up to Redwood

Hi allemaal

Internet weer wat beter. 3 juli aangekomen  in Yosemite Park. Met de shuttle door het park geweest zeer mooi.Nog net een plekje gevonden op een camping.  Eindje buiten het park. Heel anders dan de andere campings. Hier was ieder op zichzelf en niet denken aan een ander. Praten ook niet tegen andere. Was ook erg vies. De volgende dag weg door het park gereden met de camper gave weg wel erg bochten hihihi. We konden ook nu weer een plekje vinden om te staan. Het was Independance day dus heel druk. Veel kabaal harde muziek zo hard dat je jezelf niet eens kon horen praten. Na het eten even het water van het meer uit geprobeerd dat was echt koud. Maar ja lag ook hoog in de bergen😜. Alles was versiert in rood wit en blauw. Om 10 uur was er vuurwerk. 5 juli op weg naar highway 1 door San Fransisco richting de kust. Onderweg winkel met houtsculpturen tegen gekomen met allemaal beren zo mooi!!!!!!! Komt een Racoon mee😉Lange dag rijden minder campings dan anders maar gevonden. Vandaag verder langs de kust. Kwamen bij uitzicht waar allemaal zeehonden lagen te slapen , rusten en spelen. Een mevrouw was ze aan het tellen voor de overheid. Het water dat uit de rivier komt en in zee loopt wordt gebruikt voor drinkwater en dat moest zij in de gaten houden of het effect had op de natuur en zo ja wat dan. Morgen nog even stukje terug voor de Giant evanu. En dan op naar Redwood.

Hi Friends

Internet is better now. Juli 3 we arrived in Yosemite Park. We went with the shuttle throug the park. Was Beautiful . After long looking we found a campground. Different than we had before. Here everybody was on there one not geating making a lot of noise and it was very dirty. Next day we drove whit the RV throug  the park . At the and of the day we got a place Just out of the park at a lake in the Mountains. It was very croudy Independance day. Everything was red white and blue. Lot of music and firework. Next day up to highway 1 to San Fransisco to go to the coast. On our way we saw a shop with Wooden bears great!! We have a Racoon . After a long day driving we found a campground . Today we went up to the coast and saw a lot of seals sleeping and Playing. A lady was looking how muts seals there were. The gouverneur is using the water of the river for drinking water and she has to look if it efects the nature. Tomorrow up to Redwood.

Much Love Elayna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s