From Mount Shasta to Portland

Hi allemaal

15 juli hebben we op Mount Shasta geslapen . Met de camper bij Panther Madows. Was zeer mooi en lekker rustig. Geen Electra niks . Nadat we Mount Shasta gedag hebben gezegd zijn we naar Crater Lake vertrokken. Dat ging vrij vlot. Het was daar behoorlijk koud maar ontzettend mooi. We zaten ook behoorlijk hoog . Zo’n 8500 feet hoog.  s’avonds hebben we op een parkeerplaats met de camper gestaan campings vol. Hier stonden nog meer mensen voor een nacht. Ook stonden er mensen die truffels zochten om wat bij te verdienen. Het schijnt dat ze heel goed zijn als er een brand is geweest het jaar ervoor. Na Crater Lake weer naar de kust en dan omhoog. Nu staan we op een RV park met alles erop en eraan. Morgen verder de kust langs en bij Lincoln richting Portland .

Much Love Elayna

Hi friends

Internet is working again. So from Mount Shasta to Portland. We had a great time on Mount Shasta. We put The RV on the parking place up on Mount Shasta on july 15 and stayed there for the night. It was great !! Next day we went to Crater Lake what was wonderfull !!! But very cold brrrr. We couldn’t find a campground so we put the RV on a parking place Just as we did on Mount Shasta. Today we went up to the Oregon Coast. Beautiful !!! And we found a RV campground!! Tomorrow we go on the Coastroad to Lincoln and then going up somewhere near by Portland.

Much Love Elayna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s