From Lincon to Portland

Hi Iedereen

Langs de kust richting Lincoln en vanaf daar via binnen weg richting Portland. Overnacht op een mooie natuur camping Brightenbush . Hier vangen ze de zalm bij de dam en zetten ze de zalm aan de andere kant weer uit zodat ze omhoog kunnen om kuit te schieten. Heerlijk aan de rivier. Volgende dag mooie weg naar Portland. Camping gezocht in Troutdale. Deze beheerder was heel aardig zo aardig dat we als senioren gebombardeerd zijn ๐Ÿ˜œ. Portland en omgeving nog bekeken en Camper schoon gemaakt . 21 de camper om 11 uur afgegeven. En nu op vliegveld in rolstoel. In Minneapolis haalt Barbara ons op voor de laatste 5 daagjes. Morgen naar het ziekenhuis voor check en hechtingen eruit halen.

Hi Friends

Went on the coast up to Lincoln and went on a senic way up to Portland. In Brightenbush we had a wonderfull nature camping Where they help the salmon up to the river to lay there eggs . It was a wonderfull spot on the river. Next day we end up in Troutdale . The owner help us a lot . We are seniors now๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ. Looked in Portland and cleaned the RV. This morning we had to say goodbye to the RV . Now we are on the AirPort in Portland. In Minneapolis Barbara Will wait for us. 5 day and we fly back Home .

Much Love to All.

 

2 thoughts on “From Lincon to Portland

  1. Hoi Mount Shasta gangers, nu ik weet hoe ik kan reageren …. kan ik jullie vertellen genoten te hebben van jullie avonturen. De blessure aan de enkel van Elayna is wel erg sneu maar zo in de verslagen te lezen weet je hier goed mee om te gaan. Over 5 dagen is het dan weer richting Nederland dat ging dan weer erg snel. Ben erg benieuwd naar de bijbehorende verhalen die jullie hebben ervaren.

    Lieve groet Jos

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s