Minnesota /Amsterdam

Na ons laatste verblijf bij Barbara laatste nacht in een hotel bij vliegveld . Eerst naar de film BFG met gave stoelen!!!!!Samen met Barbara die morgen ochtend om 5 uur naar het vliegveld gaat. Wij mogen tot 1 uur hier blijven! Het was heerlijk rustig en geen internet . Veel beestjes daar . Morgen terug naar Nederland . Vliegen eerste klas en taxi naar huis . Top geregeld.  Einde vakantie tot de volgende keer.                   Dank voor het volgen van mijn blog.

After a Nice stay with Barbara. First to THE film BFG. Quit en lots of animals . Now in a hotel with Barb she has a plain at 6.30am and we at 8.30pm. Tomorrow we go Home to THE Netherlands. Thanks for follow us . See you next trip again

mich Love Elayna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s