De reis naar Egypte

7 maart om 9 uur vertrokken naar Woudenberg. Voor we vertrokken wou het allemaal niet zoals het gepland was. De plantjes hebben flessen water zodat het voor de buurvrouw makkelijker is. Dat ging bij 2 niet helemaal goed dus zwemmende plantjes. Gister op weg naar huis vanuit Friesland even wat bij Ikea eten nou dat was vanochtend te merken!!! In Woudenberg aangekomen wou ik nog even wat in mijn koffer doen toen bleken er 2 wielen afgebroken te zijn. Gelukkig had de moeder van Sandra nog een koffer dus alles over pakken. Reis naar Schiphol ging oke! Op Schiphol bij inchecken bleek de boarding pas van Sandra beschadigd en dat kon gelukkig direct verholpen worden. Nou de boodschap was nu wel duidelijk goed opletten op de kleine dingetjes. Aangekomen in Caïro moesten we eerst VISA kopen en een hele tijd in de rij staan om door de douane te komen. Gelukkig werden we opgehaald door Ingrid en haar man Tarek . We zijn met een busje naar het hotel gereden hoe alles goed gaat in het verkeer hier is een wonder. Het City View hotel ligt tegen over het museum. Nog even wat gegeten en bedje in morgen vroeg op opweg naar de Piramides . 

Foto’s van onderweg en uitzicht vanuit onze hotelkamer 

Tot morgen Much Love Elayna

2 thoughts on “De reis naar Egypte

  1. Ziet er mooi uit Elayna, en ik maar in de regen lopen hier. Hoewel ze daar ook wel blij zouden zijn met wat regen. Hou alles heel Elayna. Groet aan Sandera.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s