Museum Cairo

10/3 naar het museum gegaan. Was erg mooi en zeer goede uitleg van Mohamed onze gids voor die dag. Mohamed is erg geliefd in Caïro hij begeleid zeer veel bekende mensen in het museum zoals Wil Smith. Na het museum wat gegeten en naar Achmed geweest de edelsmid in Caïro. Maakt zeer mooie dingen. Na avondeten terug naar het hotel.

Today we went to the museum of Caïro . Was very beautyful and our tour guite Mohamed was very good. He was the tour guite of Wil Smith. After the museum we went to Achmed the yewerly in Caïro he makes beautyful thing.

See you Tomorrow. Much Love Elayna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s