Laatste dag Caïro 

Eerst naar Dashsus piramides . De rode piramide en de piramide die niet afgemaakt is. De rode pyramide zijn we naar in geweest was mooie belevenis. Wel erge ammoniak lucht.We zijn daarna nog terug geweest naar Saqqara. De Onas piramide was open en konden erin. Daar waren veel hiërogliefen . Ook kwamen we nog een tombe tegen die niet af was deze was voor een hoogwaardigheids bekleder van Onas. Na Saqqara naar de heilige boom waar Jezus en Maria met Jozef gescholen hebben. 

First to Dahshur to the Red piramid. We went in and it was great to feel it. We saw also the not finished piramid. After That we went back to Saqqara to the piramid of Onas That was open til 12 AM. We saw a tomb of a high priest of Onas it was not finised. Also we went to the Holy tree .    Much Love Elayna                                        More story’s at the dite of Sandra http://www.mensendierspiegel.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s