March 13th Whale Valley

s’Ochtends vroeg weg en naar de Wadi-El-Rihan een waterval die niet mens gemaakt is. De Wadi-El-Hitan whale Valley is de volgende stop. Verschillende walvis skeletten . Er zijn er nog veel meer maar deze laten ze beschermd zitten oftewel in de rotsen of onder het zand. Strenge bewaking daar vanwege de rovers. De politie heeft ons weer opgepikt op de terugweg en moesten naar het hotel terug. Na 10 minuten was de politie weg en zijn we met onze gids terug naar de woestijn gegaan. Daar hebben we een nacht geslapen. Mooie zins ondergang en opkomst.                                                        Today we went to the Wadi-El-Rihan a beautyful waterfall. After That the Wadi -El-Hitan the Whale Valley. A lots of whale skellets . There are a lot more in the Mountains and under the sand but they stay there to protect them for robery. The police wanted That we went back to the hotel. After they left we went back to the dessert and stay the night there and slept in a tent. Beautiful to see the sun go down and comming up.          Wadi-El-Hitan.Wadi-El-Rihan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s