March 14 th

s’Ochtends na lekker ontbijt wat bereid was in de woestijn weer verder. Net op weg stond de politie ons weer op te wachten waar we waren geweest. Kames en Tarek gaven aan dat we naar de zons opgang gekeken hebben en toen was het goed. In colonne op naar El Minya. Gestopt bij Bani Hassan. Daarna naar Hatsi Put katten museleum waar Basat de kat zijn tombe heeft. De politie bescherming varieerde van 3 tot 6 man met machine geweren. Zo belangrijk zijn we daar! Echte beroemdheden ๐Ÿ˜œ.              

In the morning we went of after a realy Nice breakfast Home made in the dessert. The police was waiting on the Road and asked what we did. Kames and Tarek told the police we watched the sunset. So up to El Minya . On our way stoped bij Bani Hassan and after That by Hatsi Put the museleum of the cat Basat. The police protection was about 3 or 6 man with machine guns. But we are very famous in Egypt . No pictures from inside ๐Ÿ˜Ÿ.           Till tomorrow!!!!                                                

Picture on our way.                                          Hatsi Put no pictures from insite๐Ÿ˜Ÿpicture on our way wasching in the Nile

One thought on “March 14 th

 1. Hi Vakantiegangers,

  De kleurstelling van elke foto is opvallen gelijk aan elkaar :).
  Hatsi Put no pictures from insite is een topper :). Je krijgt wel een goede indruk hoe droog het op die plek is. Ik zie uit naar een volgende mail.

  Heb het goed daar,

  Jos

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s