March 15th Tomb of Akhenaten

De Tombe van Akhenaten is erg mooi alleen zonde dat rovers en het water veel schade achter gelaten hebben. Net als de Tombe van Tell al-Amarna. Geen toestemming om binnen te fotograverenšŸ˜Ÿ . In het Mallawi Artiquitles Museum mochten we fotograveren omdat we daar kaartje voor hadden. Na dit mooi museum naar de Tuna-al-Gabal Tombs ook hier geen foto’s wat ik toch gedaan hebšŸ˜œ.Terug naar het hotel Palm Springs Minya. s’avonds wilde we wat eten buiten de poort dus wij netjes bij de politie bij de poort zeggen dat we 20 meter verder gaan het. Dat was dus niet de bedoeling na hevige woorden wisseling zijn we maar weer naar binnen gegaan en in het restaurant vh hotel gegeten.

The Tomb of Akhanaten was Beautiful only the robers and the water distroit a lot. Also the Tomb of Tell al-Amarna was a lot distroit. No pictures alowed . The Mallawi Artiquitles Museum was also besutiful there we had a special ticket to take pictures. The tombs of Tuna-al-Gabal were also great but also no pictures. Back in the Palm Springs hotel we wanted to eat outsite the hotel. The police stoped us and Tarek was telling them That we wanted to eat in the restaurant acros the street but after Some words we went back inside and eat in the hotel.

Pictures on our way .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s