March 16th to Abidos. 

Naar orthodoxe koptische kerk geweest daar was een dienst aan de gang. Verder naar een kerk die in de rotsen uitgehouden is gegaan, daar hebben ook Jezus, Maria en Jozef gescholen. Daarna nog de witte en rode tempel bezocht. En natuurlijk niet zonder onze “vrienden ” politie. We zijn bij vrienden van Tarek en Ingrid in het hotel geweest.

We went to a orthodoxe kopitc Church they were praying at the moment but it was oke That we went in. After That to a Church in the Mountain Where the Holy family stayed for a while. After That to the White and Red Temple .And That with our police “friends”. We stayed in a hotel of the friends of Tarek and Ingrid. Tomorrow see first Abidos then Dandara then up to Luxor. See you than.         Church of the Holy family.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s