March 17 th Abydos

Eerst Abydos bekeken erg mooi. Onze gids wist veel te vertellen ook dingen die niet in de boeken staan. Helaas moesten we vaart maken de politie had ons opgemerkt maar we waten op tijd weg. In de tempel van Dandara hebben we eerst zelf wat gelopen en toen heeft een bewaker ons nog speciale plekken laten zien. Eerst naar beneden 12 kamers tombes? ? Toen klein trapje op naar een heel klein kamertje boven de muziek kamer. Na Dandara door naar Luxor het hotel.

First we saw Abydos we had a guide who told a lot what is not in the books ! After This Beautiful place we had to hurry up because the police saw us but Just in time we left. Then Dandara Where we first walk alone and than a guide from the tempel took us to special places. First down were 12 rooms are tombs??? Then up to a small room what was above the music room. After That we went to Luxor our hotel.  Till tomorrow!!

Abydos tempelDandaraSee you soon!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s