18th March Ramesseum Temple

Vandaag naar de Ramesseum tempel geweest was heel mooi. Daarna naar de Medina Habv Temple. Hier waren we weer een bezienswaardigheid voor de school kindjes. Op tijd in het hotel eind Vd middag een hevige zand storm zicht maar 5 meter. Alles zat onder het zand. Morgen Valley of the Kings en Queens hopelijk zonder storm.

Today the Ramesseum Temple very Beautiful also the Medina Habv Temple. The schoolchildren were hasseling again.  At the end of the afternoon we went back to the hotel and a big sand storm was comming no more than 5 meters ahead you can see. Tomorrow the Valley of the Kings and Queens.                                                 Ramesseum Temple

Medina Habv Temple

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s