20 March Karnak Temple

Eerst Katnak tempel bij licht bekijkende indrukwekkend. Daarna zijn we naar Luxor museum geweest zeer mooie stukken. En als laatste Luxor tempel. Ook dit zeer mooi. Nog even met Ingrid enTarek mee geweest naar hun flat. Tarek zei op het dak is zeer mooi uitzicht dus foto toestel mee en foto’s maken ik met telefoon en Sandra met fototoestel. Nog geen 2 minuten later staat de politie boven. Of Tarek Sandra en Ingrid maar ff meegaan naar beneden met foto toestel. Niet begrijpend wat er nou was gingen ze mee ik mocht boven blijven want had op dat moment niks in mij handen. Alles gecontroleerd en foto’s bekeken niks te vinden. Iemand Vd politie die een streepje wilde halen bij de baas had schijnbaar de weerkaatsing van het foto toestel gezien. Bang voor aanslag en foto’s Vd politie zijn verboden . Alles goed afgelopen maar toch te gek voor woorden . Politie heeft excuus aangeboden maar de gene die erg grof deed niet. Op naar volgend avontuur. 

First Karnak Temple by Light After that we went to Luxor Museum and Temple . After That we went to the flat of Tarek and Ingrid. On the roof we took pictures Sandra with her camara and I used my phone. In no time the police was upstairs and Sandra Tarek and Ingrid must come down. One policeman was not very Nice. They looked to all the pictures and couldn’t find anything so the highest police officier was looking what is going on. The police officier who was  not very Nice wanted to look great he saw something on the roof. He touhgt That the photos were taken of the police and That is not alowed . The police said sorry but not the one who was not Nice. After That we went to the shop of Tarek realy great !!!!!

Karnak TempleLuxor MuseumLuxor Templethe “Wrong” picture 😜

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s