March 21 Giants of Memnos

Naar de kolossen van Memnos deze zouden een hele weg naar de Valley of the Kings zijn kan niet meer helemaal hersteld worden omdat er op dit pad kerken staan die nu ook heeloud zijn enniet meer afgebroken mogen worden. Het dorp Vd arbeiders bezocht en de tombes gezien Vd arbeiders. Heel anders alleen geverfde afbeeldingen. Maar heel mooi in kleur. 

Tombe van Sennuten.                                  Tombe van Inherkha of Anherkha.              Tome van Nakhut Anun.                              Daarna Deir al-Madina.                              Daarna naar de Temple van At-Deir-Al-Bahari. Gevolgd door de tempel van Seti I

 First to the Giants of Memnos This are on the Road to the Valley of the Kings but they can not repear This Road because there are 2 churches on That are very old now.   After That to the workers veally and looked at the tombes .                                                         Giants of  

Workers ValleyTemple of At-Deir-Al-BahariTemple of Seti I

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s