March 23 Aswan

Vandaag vroeg vertrokken op weg naar Arwan. Eerst Al-Kab monuments geweest met 3 tombes. Klein maar mooi. Hier ook petroglyphs te vinden . Indianen? Daarna naar Edfu tempel. Mega groot en veel info wat op je af komt. Heel mooi. Na deze belevenis naar Komombo Temple een tempel waar krokodillen mummies liggen.

Today early to Arwan. The first stop was at Al-Kab monuments . There where also 3 small tombs. Beautifull also phetroglyphs from Natives??? After That up to Edfu Temple. So Hugh so Much information and so Beautifull. The last one was Komombo Temple and museum . The Temple of the Crocodilles . With lots of mummies.             Al-Kab monuments.Edfu TempleKomombo Temple

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s