March 24 Philea Temple

Om 10 uur vertrokken met de boot naar wal. Richting Philea Temple. Groot en indrukwekkend. Hier de Ankh met 2 benen. Heel veel gezien weer. Gnoe tempel per boot en Aswan museum als laatste. Daarna terug naar de boot morgen 6 uur weg opweg naar Abu Simbil.       

                                                                              At 10 AM with boat to the other side and up to Philea Temple . Hugh and very impressive . Also here the ankh with 2 legs. We saw a lot. After This with boat to the Gnoe Temple and After That the Aswan museum. Back to the boat tomorrow start at 6am up to Abu-Simbil.​                                Philea Temple

                  Gnoe Templefoto’s vanaf de boot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s