Reis naar Frankrijk december 2022

We gaan weer aan een mooie reis beginnen. Vandaag aangekomen in Chartres. We hebben even gekeken bij de Kathedraal waar het Chartres Labyrint ligt. Ongeveer 10 minuten van ons hotel af. Dyarka mocht niet mee de kathedraal in dus wij even het parkje in. Sandra ging naar binnen. Kom ik het parkje uit zie ik dat ze de Kathedraal verlicht hebben was zeer mooi gedaan. Bleek dat ook de andere kanten ook verlicht waren. Heel bijzonder. Morgen weer terug naar de Kathedraal want op vrijdag kun je het Labyrint lopen de andere dagen staan er stoelen op voor de diensten. Morgen reizen we door naar mijn zus en haar man en blijven daar tot dinsdag dan gaan we richtng Carnac op. Dus weer mooie dingen te beleven. Tot morgen 😘💚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s